Het kan natuurlijk gebeuren dat je een gebruiker hebt verwijderd, maar dat je deze weer terug wil halen. Wees gerust, dit kan gewoon!

Om een gebruiker terug te halen zul je deze eerst op moeten zoeken. Navigeer naar het gebruikersoverzicht door aan de linkerkant in het menu op Gebruikers te klikken. Bovenin de tabel vind je een filterknop waarmee je de inhoud van het overzicht kun veranderen. Klik op de filterknop en kies bij Selecteer status voor Alleen verwijderde gebruikers.

Nadat je het filter hebt toegepast worden de verwijderde gebruikers zichtbaar. In plaats van de bewerk/verwijder knoppen staat er nu nog maar één knop in de gebruikersregel. Wanneer je op deze knop drukt wordt de gebruiker teruggezet in Maester. De regel verdwijnt uit het overzicht, want de gebruiker is niet meer verwijderd op dit moment. Zodra je de filters uitschakelt of aanpast (via de regel boven de tabel) worden alle actieve gebruikers weer zichtbaar en zal de gebruiker hier weer te vinden zijn.

Heeft u het antwoord gevonden?